Prodajni pogoji

PRODAJNI POGOJI

Vse cene na spletni strani SO NETO (brez DDVja)!

1.) Cene. Vse cene so franko skladišče prodajalca. Cene veljajo do naslednjega cenika. Stroški dostave do vrednosti nakupa 150 eur neto so naročnikovi, nad to vrednostjo pa naši.
2.) Rok plačila po dogovoru, za 100% avans vam nudimo 5% popusta. 1 EUR 239,64 SIT REKLAMACIJE NA NAŠE ARTIKLE NE UPOŠTEVAMO ČE SO NA NJI DODELANI LOGOTIPI.
3.) V primeru, da obstajajo pri naročniku razlogi, ki za nas predstavljajo finančni riziko, lahko brez navedbe razloga odstopimo od prodaje. Majice lahko odstopajo za nianso v isti barvi.
4.) Reklamacije upoštevamo v roku 8-ih delovnih dni od dobave blaga. Vračilo blaga je možno samo v primeru dogovora in predložitve pisne reklamacije vendar samo, če blago še ni tiskano ali vezeno, razen v primeru skritih napak. Vprimeru, da zaloga določenega artikla poide, prodajalec ne jamči ponovne dobave istega artikla. Slike so simbolične.
5.) Dobavljeno blago je naša last, dokler ni v celoti plačano. Za spore je pristojno Temeljno sodišče v Ljubljani.
6.) Za prodajo blaga in storitev veljajo izključno naši pogoji prodaje, dobave in plačila. Naši pogoji veljajo za sprejete, če naročnik sprejme ali plača pošiljko. Nabavni pogoji naročnika nas ne zavezujejo, tudi če ne nasprotujemo.
7.) Naša ponudba je neobvezna. Naročila postanejo za nas obvezna šele z vašim plačilom oziroma s sprejetjem vaše garancije plačila.
8.) Pri večjih količinah so možni posebni dogovori. PRODAJA JE NAMENJENA SAMO PRAVNIM OSEBAM – MINIMUM NAKUPA 60 eur NETO
Če želite vam izdelamo vezenje v lastni proizvodnji, ali potiskamo logotip, cena logotipa se določi po dostavi vašega logotipa. Pakiranje artiklov v PVC vrečko 0,20 eur po kosu.

Izvedba: Utrdba d.o.o.